• bg2-ar
 
 
  • اعلان 1
اعلان 11
Bönens tider|Åkallelse av denna dag (Duaa)
Söndag
11
17
Morgonbönen (sabah)
Soluppgången
Middagsbönen (zuhr)
Solnedgången
Kvällsbönen (maghrib)

Ziyarah genom fullmakten

  • Många av lilla tjejer kröntes i byggnadskomplex av Fatima AlZahra (as) eftersom de nådde till legitima pubertetens ålder.
  • Kontinuerliga arbete och oavbrutna ansträngningar i byggnadskomplex av Fatima AlZahra (frid vare med henne).
  • Läsning för Duaa Tawasol i den heliga helgedomen av Imam Ali (as).
Många av lilla tjejer kröntes i byggnadskomplex av Fatima AlZahra (as) eftersom de nådde till legitima pubertetens ålder.1 Kontinuerliga arbete och oavbrutna ansträngningar i byggnadskomplex av Fatima AlZahra (frid vare med henne).2 Läsning för Duaa Tawasol i den heliga helgedomen av Imam Ali (as).3
slider jquery by WOWSlider.com v8.2
En kort förklaring om projekt av byggnadskomplex av Fatima AlZahra (frid vare med henne)
Byggnadskomplex av Fatima AlZahra (as) är ett stort projekt med (61.000 m²), och med dimension (150*470).

Area av dyrkans del är (32.000 m²) och består av fyra våningar och dess area har en halv av hela projektet, där bibliotekets byggnad liknar museets byggnad vilka består av fem våningar och att area för varje av dessa byggnader är (37.000 m²).

Detta projekt består av två hälfter som är öppen för att visa himlen och den heliga helgedomens kupol av den ledaren för troende (frid vare med honom), och det finns platser för träd.

Projektets huvudport ligger framför den heliga platsen (Maqam) av Imam Zine ElAbidine (frid vare med honom) som är inkluderat i expansion av den heliga helgedomen från västra sidan (byggnadskomplex av Fatima AlZahra (frid vare med henne)).