• En officiell delegation från inrikesdepartementet besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  October / 17 / 2019
  Besöksantal : 2
  En officiell delegation från inrikesdepartementet besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  Yousef Al AlShaikh Radi, den generalsekreteraren till den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) mottog Mohammad Bader Nasser, ombud av inrikesminister och hans medföljande delegation, där de diskuterade alla sätt till gemensamma samarbete för att tjäna den heliga helgedomen av imam Ali, den ledaren för de troende (frid vare med honom) och besökarna och invånare av den heliga Najaf.

 • Gästhus av den heliga helgedomen av Imam Ali (as) delar ut måltider för besökarna
  October / 8 / 2019
  Besöksantal : 8
  Gästhus av den heliga helgedomen av Imam Ali (as) delar ut måltider för besökarna

  Gästhus av den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) distribuerar mer än (30 tusen) måltider per dag för besökarna som besöker imam Ali, den ledaren för de troende (frid vare med honom) innan att gå till den heliga Karbala för att återuppliva arbaeen av imam AlHussain (frid vare med honom).

 • Avdelning för religiösa frågor fortsätter dess verksamheter
  October / 1 / 2019
  Besöksantal : 10
  Avdelning för religiösa frågor fortsätter dess verksamheter

  Avdelning för religiösa frågor vid den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) fortsätter utföra dess program genom att motta olika delegationer. Där dess program inkluderar religiösa och rättvetenskapliga och moraliska och ideologiska föreläsningar och biografi av Ahlul Bayt (frid vare med dem).

 • En multinationell delegation från olika europeiska universitet besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  September / 30 / 2019
  Besöksantal : 9
  En multinationell delegation från olika europeiska universitet besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  Avdelning för offentliga relationer i den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) mottog en officiell delegation från olika europeiska universitet, där de gick i en turné till heliga och historiska och arkeologiska platser i den heliga helgedomen, och sedan uttryckte de sina beundran för dessa platser.

 • Kontinuerliga förberedelser i den heliga helgedomen av Imam Ali (as)
  September / 28 / 2019
  Besöksantal : 11
  Kontinuerliga förberedelser i den heliga helgedomen av Imam Ali (as)

  Personal av den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) fortsätter sina förberedelser för besökare som kommer att besöka imam Ali Bin Abi Talib, den ledaren för de troende (frid vare med honom) innan att gå till den heliga Karbala för att återuppliva arbaeen av imam AlHussain (frid vare med honom).

 • Sorgens tecken spreds i den heliga helgedomen av Imam Ali (as)
  September / 25 / 2019
  Besöksantal : 15
  Sorgens tecken spreds i den heliga helgedomen av Imam Ali (as)

  Alla personal i den heliga helgedomen av imam Ali, den ledaren för de troende (frid vare med honom) och besökarna återupplivade martyrskapets årsdag av imam AlSajjad (frid vare med honom).

 • Migrationsminister besökte den heliga helgedomen av Imam Ali (as)
  September / 24 / 2019
  Besöksantal : 11
  Migrationsminister besökte den heliga helgedomen av Imam Ali (as)

  Yousef Al AlShaikh Radi, den generalsekreteraren till den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) mottog Naoufel Baha Mousa, den irakiska migrationsministern, och hans medföljande delegation, där de diskuterade alla sätt till gemensamma samarbete för att tjäna den heliga helgedomen av imam Ali, den ledaren för de troende (frid vare med honom) och besökarna och invånare av den heliga Najaf, och sedan gick de i en turné till heliga och historiska och arkeologiska platser i den heliga helgedomen, och de uttryckte sina beundran för dessa platser.

 • En officiell delegation från departementet av byggande, bostäder och kommuner besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  September / 22 / 2019
  Besöksantal : 13
  En officiell delegation från departementet av byggande, bostäder och kommuner besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  Yousef Al AlShaikh Radi, den generalsekreteraren till den heliga helgedomen av imam Ali (frid vare med honom) mottog Jabir AlHassani, ombud för departementet av byggande, bostäder och kommuner, och hans medföljande delegation, och det var i närvaro av Ali AlAmiri, förvaltare av avdelning för offentliga relationer i den heliga helgedomen av imam Ali, den ledaren för de troende (frid vare med honom), där de diskuterade alla sätt till gemensamma samarbete för att tjäna den heliga helgedomen av imam Ali, den ledaren för de troende (frid vare med honom) och besökarna och invånare av den heliga Najaf.

 • En officiell delegation besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)
  September / 15 / 2019
  Besöksantal : 13
  En officiell delegation besökte den heliga helgedomen av imam Ali (as)

  Ali AlAmiri, förvaltare av avdelning för offentliga relationer i den heliga helgedomen av imam Ali, den ledaren för de troende (frid vare med honom) mottog en officiell delegation som bestod av olika sekter och religioner, där de diskuterade alla sätt till gemensamma samarbete för att utveckla ömsesidiga samarbetet och bygga kommunikationens broar bland dem, sedan gick de i en turné till heliga och historiska och arkeologiska platser i den heliga helgedomen, och de uttryckte sina beundran för dessa platser.

 • Tröstens processioner strömmade till den heliga helgedomen av imam AlHussain (as)
  September / 14 / 2019
  Besöksantal : 15
  Tröstens processioner strömmade till den heliga helgedomen av imam AlHussain (as)

  Processioner av den heliga helgedomen av imam Ali, den ledaren för de troende (frid vare med honom) förnyade sina tröst för imam AlHussain (frid vare med honom) på grund av Ashuras månad.